2016. június 2., csütörtök

Hamarosan megújul a blog!

Blogunk lelkes követői meglepődve tapasztalhatták, hogy a blogunk külseje megújult. No, ez nem a mi ízlésficamunknak köszönhető, hanem technikai okokkal magyarázható. Megkezdtük ugyanis az átállást egy teljesen új domainre. Megújul a Szerzői jog a 21. században blog!

Teljesen! Új domain, új külső, új funkciók. Átláthatóbb, kereshetőbb rovatstruktúra (ezen belül is kiemelt rovatok, valamint számos, rendszeres időközönként megjelenő rovatunk önálló életre kel). Keresőmotor, kiemelt hírek, kiemelt hozzászólások, könnyű megoszthatóság. Szerzőink folyamatosan frissülő önéletrajzot is elérhetővé tesznek az oldalon, és linkek segítségével, vagy - ahol erre nézve a szerzői jog gyakorlását a szerző nem engedte át például a kiadónak - a Dokumentumtárból letölthető formában "kínáljuk a tartalmat". Ezen felül a már tartós ideje folyó szakmai egyeztetéseknek is köszönhetően további dimenziót váltunk: lesznek rendezvényeink, évente legalább egy magyar és egy angol. És ha már idegen nyelv: a legfontosabb, magyar szerzői jogot érintő híreket angolul is közzé fogjuk tenni, hogy ha esetleg valaki határainkon kívülről érdeklődik a szerzői jog iránt, hiteles forrást találhasson e célból.

Ami biztosan nem változik: mindig igyekszünk a legfrissebb, releváns szerzői jogi híreket közölni, elemezni, kritizálni. Cikkeket fogunk ajánlani, jogeseteket és szakvéleményeket mustrálunk, felüdítünk filmes szerzői jogi példákkal. Sőt, reményeink vannak arra nézve, hogy blogger-csapatunk bővülni is fog.

Az átállás dátuma: július 1. Más szóval ezt a félévet még ezen a domainen töltjük ki, ám 79 hónapnyi történelem, közel 1200 bejegyzés, több mint 300.000 megtekintés után váltunk. Szerintünk mindenki előnyére. Úgyhogy tessék figyelni, és július 1-től az aznap elérhetővé tett címen keresni minket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése